تکمیل کار ۳۷ پروژه و آغاز کار ۵۹ پروژه‌ی دیگر به ارزش مجموعی ۱۴۱ میلیون افغانی در غور

content_manager
یکشنبه ۱۳۹۸/۵/۱۳ - ۱۵:۴۸
غور

چکار ساخت ۳۷ پروژه‌ به ارزش ۳۸ میلیون افغانی در ولسوالی لعل و سرجنگل ولایت غور از سوی برنامه ملی میثاق شهروندی وزارت احیا و انکشاف دهات تکمیل شده و کار ۵۹ پروژه‌ی دیگر به ارزش ۱۰۳ میلیون افغانی در این ولسوالی آغاز شد.
پروژه‌های تکمیل شده شامل شبکه‌های آبرسانی، برق سولری، کانال‌های آبیاری زراعتی، دیوارهای محافظوی و شبکه‌های آبیاری زراعتی می‌باشد که در جریان کار آن‌ها 79543 روزکاری ایجاد و شده و پس از تکمیل شدن 8714 خانواده از مزایای پروژه‌های یاد شده مستفید شده اند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۸:۴۴
Background image

معین امور آبادی دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات به ولایت بادغیس سفر نمود

محترم الحاج محمد ارسلاح خروتی، معین امور آبادی دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات و هیآت همراه شان در جریان سفر کاری خویش به ولایت بادغیس، از ریاست احیاء و انکشاف دهات آن ولایت دیدار نمود.

. . .
چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۸:۲۵
Background image

معین امور آبادی دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت هرات دیدار کرد

الحاج محمد ارسلاح خروتی، معین امور آبادی دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات، همراه با هیئت همراه خود با شیخ نوراحمد اسلام‌جار، والی ولایت هرات، دیدار نمود.

در آغاز این دیدار، والی ولایت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۸:۲۲
Background image

وزیر محترم وزارت احیاء و انکشاف دهات با بزرگان قومی و متنفذین ولسوالی څمکنی ولایت پکتیا دیدار کرد

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور، وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کار خویش با بزرگان قومی و متنفذین ولسوالی څمکنی ولایت پکتیا دیدار نمود.

 

در آغاز این دیدار، بزرگان قومی. . .

BACK TO NEWS