آغاز کار ساخت شش کیلومتر سرک در ولایت کنر

content_manager
یکشنبه ۱۳۹۷/۱۲/۵ - ۱۰:۲۲
کنر

۵حوت ۱۳۹۷

کار ساخت ۶ کیلومتر سرک جغل‌فرش از منطقه‌ی حکیم‌ آباد الی بازار اراضی ولسوالی خاص کنر در کنار برگزاری جلسه‌ی ارزیابی، بررسی و شناسایی اولویت‌‌ها در پروژه‌های انکشافی با حضور داکتر شاد محمد سرگند مشاور ارشد رییس جمهور در بخش زیربناها، پوهنمل مجیب‌الرحمن کریمی وزیر احیا و انکشاف دهات و معینان وزارت‌های زراعت و انرژی و آب در ولایت کنر افتتاح شد.

به گفته‌ی وزیر احیا و انکشاف دهات این سرک ۲.۴ میلیون افغانی هزینه دارد و برای ۲۰ هزار خانواده سهولت‌های ترانسپورتی را ایجاد خواهد کرد.

وزیر احیا و انکشاف دهات افزود که بر علاوه‌ی این سرک، بخش باقی مانده‌ی دیوار سنگی ۸۰۰ متری منطقه‌ی کوز نرنگ ولسوالی نرنگ نیز ساخته خواهد شد تا این محل به گونه‌ی کامل از خطر احتمالی سیلاب‌ها در امان بماند.

همچنان در جلسه‌ی ارزیابی پروژه‌ها در کنار بحث روی راه حل مشکلات سد راه تطبیق پروژه‌های زیربنایی با نمایندگان ادارات مربوطه، روی پیشنهادات مسئولان اداراه‌های محلی در مورد اولویت‌ بندی پروژه‌ها نیز گفتگو صورت گرفت که این پیشنهادات در پلان‌های انکشافی آینده‌ی وزارت‌ها جای داده خواهد شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۸:۴۴
Background image

معین امور آبادی دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات به ولایت بادغیس سفر نمود

محترم الحاج محمد ارسلاح خروتی، معین امور آبادی دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات و هیآت همراه شان در جریان سفر کاری خویش به ولایت بادغیس، از ریاست احیاء و انکشاف دهات آن ولایت دیدار نمود.

. . .
چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۸:۲۵
Background image

معین امور آبادی دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات با والی ولایت هرات دیدار کرد

الحاج محمد ارسلاح خروتی، معین امور آبادی دهات وزارت احیاء و انکشاف دهات، همراه با هیئت همراه خود با شیخ نوراحمد اسلام‌جار، والی ولایت هرات، دیدار نمود.

در آغاز این دیدار، والی ولایت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۸:۲۲
Background image

وزیر محترم وزارت احیاء و انکشاف دهات با بزرگان قومی و متنفذین ولسوالی څمکنی ولایت پکتیا دیدار کرد

محترم الحاج ملا عبداللطیف منصور، وزیر احیاء و انکشاف دهات، امروز در دفتر کار خویش با بزرگان قومی و متنفذین ولسوالی څمکنی ولایت پکتیا دیدار نمود.

 

در آغاز این دیدار، بزرگان قومی. . .

BACK TO NEWS